Ads 468x60px

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Σελίδες Προσφορών

Τον τελευτάιο καιρό ολοένα και περισσότερες σελίδες προσφορών υπάρχουν στο διαδίκτυο. Οι προσφορές αυτές αφορούν σε αγορές προιόντων αλλά και σε παροχή υπηρεσιών. Είναι σημαντικό πριν προχωρήσετε στην αγορά ενος κουπονιού προσφοράς να ψάξετε λίγο το θέμα και το σημαντικότερο...
ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ! Πρέπει πάντα να ξέρετε τι ακριβώς περιλαμβάνεται στην προσφορά και τυχόν εξτρά χρεώσεις ή τις διαθεσιμες ημερομηνίες παροχής της υπηρεσίας.

Βάζω ενδεικτικά κάποιες σελίδες προσφορών οι οποίες θεωρούνται σχετικά αξιόπιστες.


www.groupon.gr

www.cheapis.gr

www.3days.gr

Ειδικά η τελευταία σελίδα αφορά αποκλειστικά προσφορές για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε διάφορα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ.  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ.

3 σχόλια:

  1. Ένα ακόμη πολύ καλό site προσφορών είναι το www.ekdromi.gr
    Δυστυχώς δεν έχω κάνει κάμια αγορά απο τη συγκεκριμένη σελίδα.
    Εαν κάποιος έχει κάνει κάποια αγορά μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε-shop (κατάστημα ειδών υπολογιστή, ηλεκτρονικών, gadgets, εργαλείων κλπ): http://www.e-shop.gr/
    Κάθε μέρα στις 12.00 προσφέρει ένα ετοιμοπαράδοτο είδος με μεγάλη έκπτωση για 24 ώρες. (Eshop specials)
    Κάθε Κυριακή προσφέρει για μια εβδομάδα κάποια είδη (ετοιμοπαράδοτα ή αναμενόμενα σε λίγες ημέρες) με σημαντικη έκπτωση (κυρίως Tv, οθόνες, Laptops, περιφρειακά Η/Υ, gadgets, εργαλεία). (Crazy Sundays)
    Κάθε μερα έχει μια προσφορα με αγορά κουπονιου (Eshop Deals)
    Προσφορες για Online παραγγελια φαγητού απο delivery της Αθηνας και της Θεσσαλονικης (e-food.gr)
    Αν κάνει κανείς εγγραφή στο eshop δεχεται 2 φορές το μήνα email με κάποιες ιδιαίτερες προσφορές για μέλη κι αν κάνει like στη σελιδα facebook https://www.facebook.com/WWW.ESHOP.GR έχει κι εκεί μερικές προσφορές με τίτλο for Fans.
    Πολλές από τις προσφορές είναι πολύ καλές, αλλά πριν αγοράσουμε κάτι ελέγχουμε πάντα την τιμή μέσω skroutz, γιατί μερικές φορές έχει κάποια πράγματα υπερτιμημένα, οπότε με την έκπτωση έρχονται απλά στα χαμηλά επίπεδα της αγοράς. Αλλες φορές όμως βγαίνει ακόμη και 20% φθηνότερο από τον επόμενο φθηνότερο της αγοράς. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες με τα κουπόνια και το e-food, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα σε πολύ χαμηλές τιμές μέσω των άλλων προσφορών. Δεν χρεώνει μεταφορικά (απλά παραλαμβάνεις από το eshop της περιοχής σου), το ηλεκτρονικο του κατάστημα είναι υποδειγματικό, τα ετοιμοπαράδοτα έρχονται την επόμενη μέρα, αλλά μερικές φορές αργούν τ' αναμενόμενα αρκετα πέρα από τις ημερομηνίες που δίνει. Και όσες φορές έχει χρειαστεί να επιστρέψω κάτι για επισκευή, αντικατάσταση λόγω βλάβης μέσα στην εγγύηση ή πίστωση χρημάτων επειδή δεν μου έκανε, εξυπηρετήθηκα άμεσα και χωρίς πρόβλημα. Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει, αλλά μην έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στις περιγραφές των ειδών. Επειδή πολλοί κατασκευαστές έχουν ρίξει πολύ την ποιότητα, δείτε πάντα τη βαθμολογία και τις κριτικές του είδους που θέλετε ν' αγοράσετε είτε στη σελίδα του eshop, είτε σε αντιστοιχες του εξωτερικού, όπως amazon, newegg κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μια συμπλήρωση για το E-shop. Οι βαθμολογίες/ κριτικές χρηστών που έχει στα είδη του είναι αρκετά αξιόπιστες με βάση την εμπειρία μου. Κι αυτό γιατί, επειδή λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου τις κριτικές όσων έχουν ήδη αγοράσει κάτι, ιδιαίτερα όταν προσφέρεται με ... ύποπτα μεγάλη έκπτωση, φροντίζω κι εγώ να βαθμολογώ μετά κριτικής, μετά από κάποιο διάστημα χρήσης, ό,τι έχω αγοράσει. Δεν μ' έχουν λογοκρίνει ποτέ (αν εξαιρέσουμε μια περίπτωση που χρειάστηκε να στείλω 2η φορά κάποιο αρνητικότατο σχόλιό μου, καθώς την πρώτη "ξέχασαν" να το δημοσιεύσουν). Επίσης και μια χρήσιμη παρατήρηση που έχω κάνει: τα περισσότερα πράγματα στις προσφορές (κι ιδιαίτερα τα ακριβά) είναι αναμενόμενα κι αυτό σημαίνει ό,τι μπορούν και τα δίνουν σε χαμηλές τιμές, γιατί δεν τα στοκάρουν αλλά τα προμηθεύονται με βάση τη ζήτηση που θα έχουν - κάτι που ρίχνει πολύ το εμπορικό ρίσκο και το κόστος. Αυτά είναι συνήθως ευκαιρίες. Προσοχή θέλουν όσα είναι άμεσα διαθέσιμα, γιατί συχνά είναι στοκ που προσπαθού να το ξεφορτωθούν για διάφορους λόγους (κακή ποιότητα, παρωχημένα μοντέλα κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή