Ads 468x60px

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Επενδυτικός Νόμος 3908/2011

Σήμερα τρέχουν διάφορα προγράμματα επιδοτήσεων που αφορούν είτε εθνικά, είτε κοινοτικά κονδύλια. Ο βασικός νόμος που αφορά επιδοτήσεις είναι ο Επενδυτικός Νόμος 3908/2011 ο οποίος...
"ανοίγει" ανά τακτά χρονικά διαστήματα και καλύπτει μια μεγάλη γκάμα επενδύσεων. Στην παρακάτω διεύθυνση μπορεί κάποιος να βρει τον επενδυτικό νόμο καθώς και τις τροποποιήσεις του.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!  ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.  

Αποφασίζουμε πρώτα τι θέλουμε να κάνουμε, εξετάζουμε εάν η επιχειρηματική μας ιδέα είναι βιώσιμη και κερδοφόρα και μετά εξετάζουμε εάν υπάρχει κάποια επιδότηση. Το μεγαλύτερο ποσοστό επιχειρήσεων που έχουν κλείσει αφορά επιχειρηματικές κινήσεις που έλαβαν χώρα υπό το δέλεαρ ενός μεγάλου ποσοστού επιδότησης (60-70%) και δεν έλαβαν υπόψη τους άλλα σημηντικότερα κριτήρια.

Βέβαια λόγω της πολυπλοκότητας που υπάρχει στο στήσιμο και την κατάθεση του φακέλου, καλό είναι να απευθυνθείτε σε ένα μελετητικό γραφείο. Εκεί θα πρέπει να σας συμβουλέψουν κατ' αρχήν για το εαν η ιδέα σας είναι βιώσιμη και μετά να προχωρήσετε στην κατάθεση του φακέλου.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορεί να βρεί κάποιος τον επενδυτικό νόμο είναι:

http://www.ependyseis.gr/sub/nomos3908/n3908.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου