Ads 468x60px

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Οι 7 πιο ηλίθιες Online ιδέες που έγιναν επιτυχία

Άλλοι βγάζουν λεφτά δουλεύοντας 30 ώρες το 24ωρο κι άλλοι συλλαμβάνουν μια έξυπνη ιδέα και την πουλάνε. Τι γίνεται όμως με αυτούς που έχουν μόνο αντικειμενικά ηλίθιες ιδέες, που θεωρητικά θα τους οδηγήσουν σε χρεωκοπία; Κάποιοι απο αυτούς μπορεί και να γίνουν πάμπλουτοι...


1. Ιστοσελίδα Ενός Εκατομμυρίου

Θες να διαφημιστείς online; 1.000.000 πίξελς με χρέωση ένα δολάριο το πίξελ. Ίσως να είναι μια από τις πιο ηλίθιες επιχειρηματικές ιδέες που μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Παρόλα αυτά, ο 21χρονος Άλεξ Τιου που την εμπνεύστηκε, τώρα είναι εκατομμυριούχος.

2. Santa Claus is coming to town

Πολύ καλή ιδέα? Να παριστάνεις ότι είσαι ο Άγιος Βασίλης και να χρεώνεις 10 δολάρια για κάθε γράμμα που στέλνεις στα ανυποψίαστα παιδάκια. Ο Μπάριον Ριζ , έστειλε πάνω από 200 χιλιάδες γράμματα από το 2001 μέχρι σήμερα, εμπλουτίζοντας, κατά πολλές χιλιάδες , το εισόδημα του.

3. Γυαλιά για κατοικίδια

Γυαλιά για? σκύλους; Πρέπει να είναι η πιο χαζή ιδέα που υπάρχει στον κόσμο. Το πώς κατάφεραν οι εμπνευστές του να κάνουν και franchise της εταιρίας τους, παραμένει μυστήριο?

4. Διακοσμητικά κεραίας

Δεν γίνεται να πουλήσεις διακοσμητικά κεραίας στο ίντερνετ. Δεν γίνεται να πουλήσεις κάτι τέτοιο γενικώς. Κι ακόμα κι αν το καταφέρεις δεν πρόκειται να γίνεις πλούσιος. Αυτό ακριβώς, όμως, έκανε ο Τζέισον Ουόλ και τώρα μπορεί και χαίρεται τα εκατομμύρια του.

5. PositivesDating.Com

Πώς θα σας φαινόταν να βγείτε ραντεβού με κάποιον που είναι θετικός στον ιό HIV; Ο Πολ Γκρέιβς και ο Μπράντον Κόχλιν υπέθεσαν ότι κάποιοι θα ενδιαφέρονταν να το κάνουν και έφτιαξαν ένα site γνωριμιών για ανθρώπους με AIDS. Το 2006 τα έσοδα τους ανέρχονταν περίπου σε 110 χιλιάδες δολάρια και μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας έχουν 50 χιλιάδες μέλη.

6. Τσάντες για πάνες

Η Κρίστι Ρέιν, μητέρα τριών, είχε βαρεθεί να κουβαλάει σε σακούλα τις πάνες των παιδιών της. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει την δικιά της εταιρία με τσάντες ειδικά για πάνες! Ήθελε οι τσάντες αυτές να ήταν μοντέρνες και στιλάτες και να χωράνε από 2 έως 4 πάνες. Το 2005 οι πωλήσεις της Diapees & Wipees έφτασαν τις 180 χιλιάδες, με μια γκάμα που περιλαμβάνει 22 διαφορετικά σχέδια. Η εταιρία έχει 120 μπουτίκ στον κόσμο και site στο ίντερνετ για παραγγελίες online.

7. Κάλυμμα για χειριστήρια

Σουέντ καλύμματα για joystics; Ξέχνα το, κανένας δεν θα αγοράσει κάτι τέτοιο. Κι όμως το συγκεκριμένο προϊόν έγινε τόσο δημοφιλές που μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων το προσθέσανε στα εμπορεύματά τους και το ετήσιο κέρδος του ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο δολάρια.

Πηγή: rnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου