Ads 468x60px

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Είσαι φοιτητής? Γνώρισε την ISIC!

H ISIC είναι μια διεθνής φοιτητική κοινότητα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του οργανισμού UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organisation) ως η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση της φοιτητικής ιδιότητας. Από το 1968 η ISIC Association διατηρεί στενή σχέση με τον οργανισμό της UNESCO και από κοινού προωθούν τα φοιτητικά ταξίδια ως μέσο πολιτιστικής ανταλλαγής και παγκόσμιας κατανόησης.

Είναι η μόνη που αναγνωρίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, πιστοποιεί την φοιτητική σου ιδιότητα και σου παρέχει μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια.  
Κάθε χρόνο 4 εκατομμύρια φοιτητές/σπουδαστές αποκτούν  ISIC και εξοικονομούν 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως κάνοντας χρήση 40000 εκπτώσεων και προνομίων που παρέχει σε 120 χώρες και φυσικά και στην Ελλάδα.

Εάν εγγραφείτε στην ISIC και αποκτήστε την κάρτα της θα έχετε ειδικές παροχές και εκπτώσεις σε...
μουσεία , εκθέσεις , ταξίδια, μετακινήσεις , διασκέδαση , φαγητό, ένδυση, άθληση, διαμονή και άλλα πολλά στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επίσης διαθέτει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση ISIC Help Line, η οποία σου προσφέρει χωρίς χρέωση ταξιδιωτικές πληροφορίες, ιατρικές και νομικές συμβουλές στην Ελλάδα και σε όλο τον κ όσμο καλώντας :0044- 20 87628110 μέσω τηλεφωνικού κέντρου της χώρας που βρίσκεσαι (για την Ελλάδα: 00800 4411).

Η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας στην Ελλάδα είναι:

www.isic.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου