Ads 468x60px

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

H P&G πραγματοποιεί τις επιθυμίες σας!

Το Πρόγραμμα των Επιθυμιών έχει μια μακρά παρουσία 11 ετών στον ελληνικό χώρο. Το epithimies.gr, συγκεκριμένα, είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τη σύγχρονη γυναίκα και νοικοκυρά, κυρίως άνω των 25, αφού οι δικές της ανάγκες καλύπτονται από την πλειοψηφία των προϊόντων της P&G. Το περιεχόμενο όμως, όσο και οι υπόλοιπες λειτουργίες του website απευθύνονται σε ολόκληρο το οnline κοινό, χωρίς περιορισμούς.
Τα «Κουπόνια των Επιθυμιών», η νέα πρόταση του epithimies.gr για τους καταναλωτές, δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να εκτυπώνει απευθείας τα κουπόνια του μέσω του site, με ένα μόνο κλικ, κάνοντας έτσι τη σχέση του με την ομάδα των Επιθυμιών πιο άμεση και ανθρώπινη.
Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα φιλική στον επισκέπτη. Από τη στιγμή που θα εγγραφεί στο epithimies.gr, όλα είναι πολύ απλά. Κάθε μέλος επιλέγει τα κουπόνια που αντιστοιχούν στις δικές του ανάγκες, τα προσθέτει στο καλάθι του (όπως σε οποιοδήποτε website) και προχωράει σε έγχρωμη εκτύπωσή τους. Στην συνέχεια, επισκέπτεται το κατάστημα της επιλογής του, όπου και εξαργυρώνει τα κουπόνια με την αγορά των αντίστοιχων προϊόντων. Τα κουπόνια μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε προσφορά, εκτός από άλλο κουπόνι για το ίδιο προϊόν, και μπορούν να εκτυπωθούν μόνο 1 φορά από κάθε χρήστη.
Εκτός αυτού, οι επισκέπτες και τα εγγεγραμμένα μέλη επωφελούνται πολλαπλά μέσω του epithimies.gr που τους προσφέρει Συμβουλές, Tips Ειδικών, Συνταγές, Ιδέες Διακόσμησης, αξιολογήσεις προϊόντων και πολλούς διαγωνισμούς.
 
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι:
 
www.epithimies.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου